• Tâmplăria - stabileşte contactul cu lumea exterioară...
  • ...dar în acelaşi timp este şi o barieră între mediul exterior şi cel interior.
  • Ne protejează de frig, de căldură, de praf, de infractori, estompează zgomotul...
  • ...dar este şi un element decorativ atât în designul interior, cît şi la faţadele exterioare.

Rolete textile


Standard

Roletele textile imbina in mod armonios clasicul cu modernul. Acestea se incadreaza perfect in decorul oricarei locuinte obtinand astfel o ambianta confortabila si linistitoare. In functie de materialul ales puteti optura partial sau total lumina, iar montajul poate fi adaptat in functie de necesitate, pe rama ferestrei pe perete sau tavan. Montajul pe tamplarie nu afecteaza functionalitatea si izolatia termica a geamului.

Va punem la dispozitie o gama larga de culori si modele, materialul fiind antistatic. Diversitatea stofelor va permite sa individualizati locuinta intr-un mod elegant, modern si mai ales util.

Rolete Zebra

Roletele zebra va ajuta sa gasiti o solutie noua, eleganta si mai ales moderna de modelare a luminii. Acestea va ofera flexibilitate in amenajarea spatiului si a ferestrei. Acest produs se adreseaza acelor clienti care cauta ceva sofisticat si cu stil. Roletele zebra reprezinta niste storuri duble care va permit sa actionati lumina fara a fi nevoie ridicarea lor. Acestea se pot monta pe tamplarie, tavan sau perete.

Se executa pe comanda in functie de dimensiuni si se pot monta atat pe tamplarie cat si pe perete. Va punem la dispozitie o gama variata de culori pentru material iar mecanismul poate fi alb sau maro.

Va recomandam roletele zebra pentru flexibilitatea si originalitatea lor in amenajarea incaperii dumneavoastra.

Rolete și zebră cu caseta pătrată

Sunt recomandate ca o alternativa la sistemele de umbrire deoarece in functie de stofa aleasa puteti obtine o lumina semitransparenta sau se poate face intuneric perfect in camera.

Acest tip de rolete este prevazut cu caseta patrata si ghidaje din aluminiu de culoare alba, antracit si auriu. Prin aceste sisteme obtineti opacitate si usurinta intretinerii. Pentru camerele puternic insorite se foloseste material cu folie din AL pe partea exterioara pentru a reflecta razele solare.

Acest sistem se actioneaza cu lant cu bile in culoarea componentelor si se poate monta pe tamplarie sau perete.

Ghidajele laterale sunt in forma de U, iar dimensiunile se iau din bagheta in bagheta inclusiv.

Rolete mansardă M1 și M2

KRoletele textile M1 si M2 sint destinate ferestrelor pentru mansarda.

Sistemele M1 sint prevazute cu un arc si sint autorulante, permitind blocarea acesteia in trei pozitii pe suprafara geamului. Roletele M2 sint prevazute cu o caseta si ghidaje laterale din aluminiu. Acestea contin un arc si sint autorulante, permitind blocarea roletei in orice pozitie pe suprafata geamului.

Cunoscute prin usurinta intretinerii si prin diminuarea temperaturii cu cateva grade, acest lucru se datoreaza materialului care este protejat pe partea exterioara cu o folie din aluminiu sau cu o folie speciala pentru stoparea caldurii si a luminii.

Masurarea dimensiunilor se face in interiorul ramei ferestrei iar pentru comandarea acestui produs trebuie mentionata marca ferestrei (VELUX, FAKRO) si forma ramei: dreapta sau obliga.